Pul-kangas ulkopuolella ja (erään toisen mummun antama) kaunis vaaleanpunavalkoraitainen joustofrotee sisäpuolella. Kiinteät imut useasta eri materiaalista sisällä. Kaavana oli mummut M-koko kaava. Tämän vaipan annoin eräälle suloiselle 1v pikkuprinsessalle.

1341467.jpg

Puput-pul-kankaasta tein "kuivaksiopetteluhousuvaipan" eräälle pikkuprinssille. Tässä kuvassa puuttuvat vielä nepparit. Sisäpinta on fleeceä ja sisällä kiinteät imut.

1344020.jpg

Seuraavassa kuvassa on kolme "uusio"-vaippaa. Vasemmanpuoleisen päällinen on vanhasta t-paidasta, keskimmäinen tyynyliinasta, samoin kuin oikeanpuoleinen. Kaikissa kiinteät imut sisällä ja fleece-ihoa vasten, kosteussulkuna on softis. Kuvassa on vielä kuivaliinoja, joihin laitoin puuvilla-kankaasta toisen puolen, näin isi ja vaarikin tietävät, kumpi puoli kuivaliinasta tulee peppua vasten (se on se valkoinen puoli).

1343978.jpg

sitten kokeilin aio-vaipan tekemistä pul-kankaasta, johon laitoin joustofroteesta sisäpuolen, kiinteät imut ovat sisällä. Tosin luulen, että mahtoikohan tulla "susivaippa", sillä tuo joustofrotee saattaa johtaa kosteuden reunoille ja siitä vauvan vaatteisiin.

1372427.jpg