Välillä sitä saa hullunkohtauksen ja alkaa tehdä siivousurakkaa kaapeissa ja varastossa. Tällä kertaa kohtaus tuli niin äkkiä ja yllättäen, että en ehtinyt istahtaa alas, ja odottaa, että se menisi ohi. Joten olen kolunnut kaappeja  ja siivonnut niitä edes pikkasen järjestykseen. Ja tunnetusti kun mitään en raaski heittää pois, niin kaikenlaista on kertynyt. Näitä kertymiä sitten ole yrittänyt "tuhota" ompelemalla. Tosin siihen tuli nyt stoppi, kun ompelukone ja saumuri molemmat sanoivat, että nyt ei enempää. Pitää varmaa avata koneet ja puhdistaa pölyt pois ja rasvata paikat.

Törmäsien eilen netissä surffaillessani muovikassin mallilla tehtyihin kangaskasseihin. Kokeilin muutaman vanhoista säästämistäni lakanan päädyistä. Tällaisia niistä tuli. Syövät sisälleen uskomattoman määrän tavaraa. Ihan tavallisesta kaupan muovikassista otin kaavan.

1438243.jpg

Vanhoista farkuista, jonka toisesta lahkeesta aikaisemmin syntyi kestovaippa, tuli vielä farkkulaukku. Tässä kone jo yski ja änkytti, ja tikki on sen näköistä. Ompelin vetoketjun laukun suulle, että tavarat pysyvät tallessa.

Laukku edestä:

1438252.jpg

ja takaa:

1438247.jpg

Vauvalle vaunu tai ratas peitto, miksei lattiallekin vauvan alle. Tämän ompelin tikkikankaan jämäpalasta.

1438253.jpg